Kerhon toiminta jatkui vielä osin koronapandemian tuottamien rajoitusten hiljentämänä. Kerhoillat pystyttiin viettämään normaalisti. SKsL:n järjestämiin näyttelyihin lähetettiin kuvia. J. Vormulan kuva hyväksyttiin SKsL:n vuosinäyttelyyn. Luontokuvakisoissa J. Mälkönen ja J. Vormula ylsivät finaalikierroksille. Kerho teki keväisen kuvausretken Porkkalaan 3 jäsenen voimin, syksyiseen kuvausretkeen Padasjoelle ja Vääksyyn osallistui myös 3 kerholaista.

Kerhon uudet säännöt saatettiin sähköiseen muotoon ja hyväksyttiin PRH:n toimesta keväällä 2022.

Omien nettisivujen perustaminen 2018 antoi edelleen mahdollisuuden tutustua kerhoon verkossa, osoitteessa kamerakerho50ry.net. Sivuilta on voinut nähdä kerhoiltojen kuukauden kuvia sekä vuoden kuvan muutaman vuoden ajalta. Perinteiseen tapaan kokoonnuimme kerhoiltoihin, joissa oli yleensä 6-7 aktiivista jäsentä, katselemaan kuvia, keskustelemaan valokuvauksesta ja kuulemaan sekä näkemään kuva-arvostelijoiden esityksiä. Kokoontuminen jatkui HF-Autohuollon tiloissa nyt neljättä vuotta, aiemmin Riihimäen lukion luokkatiloissa (syksystä 2010 kevääseen 2019).

Muutoin ei kerholla ole edelleenkään vakituisia toimi- tai varastotiloja, kalustoa on nyt puheenjohtajan varastoissa, mukaan lukien näyttelykuvien kehyslaatikot.

Kerho saatua häädön Lasin koulun tiloista syksyllä 2007 ei laboratoriotoimintaa ole ollut.

Pöytäkilpailuihin osallistuminen on ollut kohtalaisen aktiivista. Nähtävillä oli dataprojektorilla heijastettavia digikuvia, ei printtejä. Värikuvien ohella kerholaiset ovat kokeilleet mustavalkokuvien tekoa. Kuukauden kuva julkaistiin arvostelijan tiiviist. kommenttien kera Aamuposti-lehdessä, joka ilmestyy Riihimäen ja Hyvinkään seudulla. Säännöllisemmin ja nopeammin kuvat tulivat nettisivuilla nähtäville.

Joulukuun kerhoillassa kaikista kuukauden kuvista (tai kerhoilloissa nähdyistä) vuoden varrelta valittiin vuoden kuvaaja, jonka tittelin sai tällä kertaa Marko Kekki Nalli-kuvallaan.

Kerhon jäseniä osallistui edelleen myös Kanta-Hämeen lintuyhdistyksen ja paikallisen luonnonsuojeluyhdistyksen toimintaan, puheenj. J. Vormula oli arvostelemassa jälkimm. yhdistyksen vesiaiheista kuvakisaa.

Kerhon talous oli jäsenmaksujen sekä kaupungin kohde- ja perustoiminta-avustuksen varassa. Vuonna 2016 saatu SKsL:n koulutustuki 480 euroa on ollut hyvänä pohjana, vuoden lopussa kerhon tilillä oli 700 euroa.

Kaupungin kulttuuritoiminnan perusavustus kerholle oli nyt 133 euroa, kun edellinen oli 250 euroa, v. 2019 167 euroa, edellisten ollessa 114-250 euroa.

Kerho hankki uuden kannettavan PC:n Asus R438EA-EB803T vuonna 2021. Tämä on helpottanut kerhoiltojen digikuvien katselua suoraan isolta taulunäytöltä.

Jäsenmaksun maksaneita oli  7 henkilöä, jäsenmaksu oli 40 euroa edelleen.

Kamerakerho 50 ry:n hallituksen puheenjohtajana toimi Juhani Vormula, varapuheenjoht. Jari Saukkola, sihteerinä Anu Juuri, rahastonhoitajankin tehtävät hoiti edelleen puheenjohtaja. Kilpailusihteerinä toimi Jari Saukkola. Hallitukseen kuului vielä  Markku Munck, varajäseninä Juha Mälkönen ja Kaj Lindh.

Toiminnannantarkastajana oli Jaakko Liikala, varalla Harri Frankberg.

 

Riihimäellä 10.1.2023    Kamerakerho 50 ry:n hallitus

Juhani Vormula                                        Anu Juuri 

puheenj.                                                  sihteeri