Kerhon toiminta jatkui perinteisin kuvioin, lähinnä kerhoilloin ja kuvausretkillä. Osalla jäsenistä oli kerhon ulkopuolisia kuvausaktiviteetteja. Kerhoillat pystyttiin viettämään normaalisti HF-Autohuollon tiloissa. SKsL:n järjestämiin näyttelyihin lähetettiin kuvia. J. Vormulan 3 kuvaa hyväksyttiin SKsL:n vuosinäyttelyyn Oulussa. Luontokuvakisoissa J.Mälkönen ja J.Vormula ylsivät finaalikierroksille. J.Vormula piti oman luontokuvanäyttelyn Riihimäen kirjastossa, esitti kuvakavalkadin näyttelyn pohjalta Suomen Luonnonkuvaajat ry:n talvipäivillä Teiskossa. Vormulan kuva Hirvi ahdingossa ylsi kolmanneksi  sarjassaan pohjoismaisessa NNPC-luontokuvakisassa Kerho teki keväisen kuvausretken Urjalan kautta Puurijärvi-Isosuon kansallispuistoon 5 jäsenen voimin. Retki Bengtskäriin kutistui vain puheenjohtajan tekemään matkaan, venematkan ennakkovarausta edellytettiin.

Kerhon uudet säännöt on hyväksytty PRH:n toimesta keväällä 2022.

Omien nettisivujen perustaminen 2018 antoi edelleen mahdollisuuden tutustua kerhoon verkossa, osoitteessa kamerakerho50ry.net. Sivuilta on voinut nähdä kerhoiltojen kuukauden kuvia sekä vuoden kuvan muutaman vuoden ajalta. Perinteiseen tapaan kokoonnuimme kerhoiltoihin, joissa oli yleensä 6-7 aktiivista jäsentä, katselemaan kuvia, keskustelemaan valokuvauksesta ja kuulemaan sekä näkemään kuva-arvostelijoiden esityksiä. Kokoontuminen jatkui HF-Autohuollon tiloissa nyt viidettä vuotta, aiemmin Riihimäen lukion luokkatiloissa (syksystä 2010 kevääseen 2019).

Muutoin ei kerholla ole edelleenkään vakituisia toimi- tai varastotiloja, kalustoa on nyt puheenjohtajan varastoissa, mukaan lukien näyttelykuvien kehyslaatikot.

Kerho saatuaan häädön Lasin koulun tiloista syksyllä 2007 ei laboratoriotoimintaa ole ollut.

Pöytäkilpailuihin osallistuminen on ollut kohtalaisen aktiivista. Nähtävillä oli dataprojektorilla heijastettavia digikuvia, ei printtejä. Värikuvien ohella kerholaiset ovat kokeilleet mustavalkokuvien tekoa. Kuukauden kuva julkaistiin arvostelijan tiiviist. kommenttien kera Aamuposti-lehdessä, joka ilmestyy Riihimäen ja Hyvinkään seudulla. Säännöllisemmin ja nopeammin kuvat tulivat nettisivuilla nähtäville. Joulukuun kerhoillassa kaikista kuukauden kuvista (tai kerhoilloissa nähdyistä) vuoden varrelta valittiin vuoden kuvaaja, jonka tittelin sai tällä kertaa Juhani Vormula Vielä ehtii- kuvallaan.

Kerhon jäseniä osallistui edelleen myös Kanta-Hämeen lintuyhdistyksen ja paikallisen luonnonsuojeluyhdistyksen toimintaan.

Kerhon talous oli jäsenmaksujen sekä kaupungin kohde- ja perustoiminta-avustuksen varassa. Vuonna 2016 saatu SKsL:n koulutustuki 480 euroa on ollut hyvänä pohjana, Vuoden lopussa kerhon tilillä oli 700 euroa. Kaupungin kulttuuritoiminnan perusavustus kerholle oli nyt 200 euroa, 133 euroa vuonna 22, edellinen oli 250 euroa, 167 euroa vuonna 2019.

Kerho hankki uuden kannettavan PC:n AsusR438EA-EB803T vuonna 2021. Tämä on helpottanut kerhoiltojen digikuvien katselua suoraan isolta taulunäytöltä.

Jäsenmaksun maksaneita oli  8 henkilöä, jäsenmaksu oli 40 euroa edelleen.

Kamerakerho 50 ry:n hallituksen puheenjohtajana toimi Juhani Vormula, varapuheenjohtajana Jari Saukkola, sihteerinä Anu Juuri, rahastonhoitajankin tehtävät hoiti edelleen puheenjohtaja. Kilpailusihteerinä toimi Jari Saukkola. Hallitukseen kuului vielä Markku Munck, varajäseninä Juha Mälkönen ja Kaj Lindh.

Toiminnannantarkastajana oli Jaakko Liikala, varalla Harri Frankberg.

 

Riihimäellä 16.1.2024    Kamerakerho 50 ry:n hallitus

 

Juhani Vormula                        Anu Juuri 

puheenj.                                sihteeri